Vibratör Çeşitleri Nelerdir?

Vibratör Nedir?

*Klitoris, Klasik, Anal, Tasarım, Gerçekçi, Tavşan, Kumandalı, Uyarıcı, G-Noktası

Vibratör aslında İngilizce'de "titreşim" kelimesinden türemiştir. Bu yüzden vibratör kelimesi aslında sadece seks oyuncakları için değil titreşimli bir çok ürün için de kullanılabilir. Ama yine de bir ortamda vibratör kelimesi geçince ilk akla seks oyuncakları olur.

Makale görselinde görüldüğü gibi, kullanım amacına göre değişken, görünüm ve özelliklere sahip bir çok farklı modelleri bulunmaktadır.

Görselde görünen vibratörleri sizler için tek tek tanıtacağımız bu yazımızda belki de kafanızda oluşturduğunuz "hangi vibratörü satın almalıyım?" sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

Klitoris Vibratörler: Genellikle Medikal Silikon malzemeden üretilirler ve vajinal girişde kullanılırken sahip oldukları çıkıntı sayesinde aynı anda klitorise de temas sağlar. Titreşim etkisi ile bu temas kullanıcıların orgazma ulaşmasını kolaylaştırır.

Klasik Vibratörler: Çoğunlukla ucuz olan modellerdir ve Medikal PVC veya ABS yani plastik olanları daha çok satılır. Ancak metal modelleri de bulunmaktadır. Hatta altın kaplama olan modelleri bile bulunur.

Anal Vibratörler: Yurt dışında anal plug (anal tıkaç) olarak da geçen bu ürünler anal girişte kolaylık sağlaması açısından daha ince bir başlangıça sahip olurlar ve bazıları sona doğru kalınlaşır.

Tasarım Vibratörler: Değişik amaçları olan marjinal ürün tasarımcıları tarafından geliştirilen ve fark yaratan, günümüzde sürekli kendini yenileyen bir ürün grubudur. İlişki esnasında her iki partnerin de daha fazla uyarılması için birlikte kullanabileceği modelleri de mevcuttur. Bir çoğu Medikal Silikon'dan PU denilen özel bir kaplama ile dokunulduğunda kadifemsi bir his uyandırır.

Gerçekçi Vibratörler: Bu ürün grubu, ülkemizde en çok satan vibratör çeşididir. Yaptığımız araştırmalarda, ülkemiz gibi Akdeniz iklimine sahip diğer ülkelerde de, en çok satan vibratör çeşidi olduğunu keşfettik. Sebebine gelince, 4 mevsimin etkisi yaşayan insanlar, fantezilerini gerçekçi üründe daha rahat canlandırdıklarını ama İngiltere, Kuzey Avrupa, Rusya gibi soğuk kapalı ve kısıtlı iklim gören ülkelerde de modern, tasarım dediğimiz rengarenk ürünlerin daha çok sattığını anladık.
Gerçekçi vibratörlerde bir kaç farklılıkla birbirinden ayrılmaktadır.

Rabbit Tavşan Vibratörler:  Bu ürünler vajina içine giriş yapan kısmın dışında, ayrıca klitoris bölgesine denk gelen ekstra bir çıkıntısı vardır ve bu çıkıntının içinde de ayrı bir titreşim motoru bulunmaktadır ve her iki titreşim motoru birbirinden bağımsız olarakkontrol edilebilir ve farklı deneyimler yaşatmasını sağlar.

Uzaktan Kumandalı Vibratörler: Piyasada çoğunlukla titreşim fonksiyonlarını kontrol etmeye yarayan kablolu bir kontrol cihazına sahipken, bu ürünler, isminde de anlaşılacağı gibi, kablolsuz kontrol cihazına sahiptir. Uzun bas sonucu açıp kapanılan ve her tek basmada farklı titreşim moduna geçen titreşim özelliklerini kontrol eder. Fiyat olarak bu özelliği sayesinden diğer ürünlere göre biraz yüksektir ama aynı oranda ürünler kalite içerir.

Stimulator (Wand) Masaj Vibratörleri: Diğer vibratörler gibi vajinal veya anal giriş amaçlı kullanılmazlar. Daha çok vajina girişinin hemen üzerinde bulunan klitoris bölgesine sağladığı yoğun ve güçlü titreşim özelliği sayesinden kullanıcıyı orgazma ulaştırır. Ülkemizde de oldukça yoğun bir kullanıma sahiptir. Şarjlı, pilli ve prizli modelleri bulunur. Özellikle prizli modelleri titreşim şiddeti açısından daha fazla tercih edilir. Kullanıcılar tarafından kablo karmaşası istemeyenler, pilli ve şarjı modelleri de tercih ederler. Bu ürünü sırt, kas vs. normal bir masaj aleti olarak da kullanabilirsiniz. Yapısı itibari ile cinsel içerikli bir ürüne benzemediklerinden kolay gizlinir.

G-Noktası Vibratörleri: Vajinal giriş sağlandıktan sonra eğik uç yapısı sayesinden G noktasına uyguladığı basınç sayesinde kadınların daha fazla uyarılmasına yardımcı olur. Tam olarak G noktasının orgazm ile direk bağlantılı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmasa da bir çok kullanıcı, G noktasına yapılan basınçtan daha derin bir keyif aldıklarını belirtmiştir.

Türkiye'de satılan en kaliteli vibratörlere, gizli paket, aynı gün kargo, güvenli ödeme gibi hizmetler sunan sexshop sitemizden güvenle ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dildo Nedir?

Star Nights Klasik Özel Sprey Nedir?